DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


DAX: instapmoment nabij

Volgens de verwachting opende Frankfurt hoger en bleef een groot deel van de handelsdag positief gestemd. Pas in de loop van de dag zakte de stemming iets in. Dat was het gevolg van de bearish draaiing van de hoofdcycli, gecombineerd met het bullish worden van de subcycli.

Lees het vervolg op: DaxTrader.nl

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/dax-instapmoment-nabij/

Gerelateerde artikelen:

Pieter Bos

Pieter Bos heeft als onafhankelijk analist en adviseur wereldwijd tienduizenden beleggingsfondsen en vermogensbeheerders in kaart gebracht. Hij kent de markt over de volle breedte. Als jurist maakt hij graag onderscheid tussen "recht" (de gepresenteerde werkelijkheid) en "echt" (de verhulde werkelijkheid). Hij heeft een eigen algoritme ontwikkeld. Dat laat zien dat marktsentiment, volgens hem het belangrijkste financiële fundament, volgens vooraf kenbare cycli verloopt. Pieter Bos heeft tevens ervaring als auteur, columnist en docent.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Tommy says:

    De huidige grote beweging zal eerst klaar moeten zijn voordat de volgende grote, omhoog, ingezet gaat worden, dat proces zal tijd in beslag nemen. Dus dat instapmoment nabij is is wat overdreven, en bovendien zul je dan goed moeten weten waar er uit want volgende beweging zal op haar beurt neerwaarts zijn.
    Aan elk instapmoment kleven voordelen, en nadelen..

wp-puzzle.com logo