DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


DAX: goudlokje keert terug

Het Goudlokje scenario dat al door sommige marktdeskundigen dood werd verklaard, heeft nieuw elan gekregen. Een matige groei, gematigde inflatie en lage rentetarieven is de perfecte beleggingsomgeving. Het Goldilocks-scenario voedt al jaren de aandelenmarkten. Het einde is nog niet in zicht.

Volgens het Amerikaanse Arbeidsmarktrapport van vrijdag steeg het gemiddelde uurloon in februari slechts met 0,1 procent maand-op-maand. Met andere woorden, de looninflatie laat nog steeds op zich wachten. De recente vrees van beleggers voor een snelle Fed-verhoging van de rente raakt daarmee meer op de achtergrond. Althans op korte termijn. Omdat morgen met de Amerikaanse inflatie voor februari al de volgende belangrijke cijfer op de agenda staat. De consensus van de verwachtingen van analisten is 2,2 procent. Maar sommige deskundigen beschouwen een negatieve verrassing hier mogelijk.

Tegen deze achtergrond is de beweging van de DAX van vandaag te verklaren. Aan het begin van de handel stijgt de Duitse leidende index op Xetra met 0,9 procent tot 12.455 punten. Tegen de middag echter, brokkelen de koerswinsten lichtjes af.

Technisch gezien heeft de Dax ruimte gemaakt door het koersgat te sluiten van 1 maart. De volgende hindernis is te vinden  op 12.601 punten – de top van 26 februari.

Hoe ver het herstel in de Dax nu kan lopen, hangt nogmaals hangt af van Wall Street. De technologiebeurs Nasdaq 100 heeft op vrijdag met een opwaartse beweging het oude record op 7.023 punten gebroken en heeft daarmee een sterk koopsignaal gegeven.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX (de AEX van onze oosterburen) ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 33.597 in de afgelopen 2,5 jaar. Vergelijk dit met uw beleggingen. Ga naar Daxtrader.nl voor meer informatie.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/dax-goudlokje-keert-terug/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo