DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Topvorming is altijd een heikel proces en ik blijf van mening dat dat nu gaande is. De AEX wist 322 te halen vandaag,wat mocht en eigenlijk prachtig in de prik is.

Wat gaat de AEX doen?

Topvorming is altijd een heikel proces en ik blijf van mening dat dat nu gaande is. De AEX wist 322 te halen vandaag,wat mocht en eigenlijk prachtig in de prik is. De Estoxx 50 had geen nieuwe high, een non-conformatie dus. Echt duidelijk a.d.h.v. patronen is het nog niet, maar goed. We zitten short, dat is wat telt nu en we weten de stops, dus laat de markt maar haar werk doen. Dat schrijft Cees de Vries, technisch analist en vermogensbeheerder op ons forum .

Onze columnist heeft tevens een grafiek van de AEX geplaatst en nodigt u uit mee te discussiëren. Klik hier voor de link

” Aan jullie de eer aan te geven wat je morgen ‘mag verwachten’. En waarom?”

Door middel van deze LINK kunt u zich op ons forum aanmelden.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/wat-gaat-de-aex-doen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo