DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


In mijn commentaar van vorige week verwachtte ik een verdere daling: “Voor de komende week verwacht ik een verdere zwakte. De opgaande trend is voor de korte termijn gebroken maar voor de lange termijn nog steeds intact.”

Verdere zwakte AEX

In mijn commentaar van vorige week verwachtte ik een verdere daling: “Voor de komende week verwacht ik een verdere zwakte. De opgaande trend is voor de korte termijn gebroken maar voor de lange termijn nog steeds intact.” Een tussentijds herstel is mogelijk maar zal niet sterk zijn. Ik denk dan ook aan een verder zwakte. De lange termijn opgaande trens is intact maar op middellange termijn is die gebroken. Er zijn twee scenario’s die mogelijk zijn. De eerste is een verdere daling, wat mijn voorkeur geniet. Een tweede scenario is een hogere bodem dan de 342 punten en daarmee een herstel.

AEX 16 juni 2013

AEX 16 juni 2013

Met CritiTrader hebben we vorige week goede zaken gedaan en 12,5 punten op de AEX gepakt door short te gaan. De winst staat nu op 1300 euro netto.Als u nu een proefabonnement neemt, bent u tot 1 augustus lid voor maar 25 euro (SMS: 35 euro). Om u aan te melden, kunt u het formulier invullen aan de onderzijde van deze pagina:http://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/verdere-zwakte-aex/

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen
Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo