DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Een top van de AEX wordt gezet op 16 februari. Daarbij wordt een koersdoel van 365/369 punten voor de Amsterdamse beursgraadmeter bereikt.

Top AEX op 16 februari

Een top van de AEX wordt gezet op 16 februari. Daarbij wordt een koersdoel van 365/369 punten voor de Amsterdamse beursgraadmeter bereikt. Een ‘overshoot’ naar 375 punten is mogelijk. Dat schrijft ons gewaardeerde forumlid Noach die zijn visie over de AEX geïllustreerd heeft met mooie grafieken.

U kunt zijn bijdragen lezen op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer

Tradershoek

Bent u geïnteresseerd in handelsstrategieën en trading? Dan heb ik een interessant initiatief voor u die ik onder de aandacht wil brengen. Wij hebben namelijk op ons forum een tradershoek ingesteld. Als handelaren onder elkaar kunt u kennis en ervaring delen.

U kunt de tradershoek bereiken via: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/tradershoek

Ik wil iedereen uitnodigen om mee te doen met ons forum. Ik zie dat veel mensen wel een kijkje nemen maar we missen actieve leden en daar drijft een forum op want het is een plek “voor beleggers en door beleggers”. Geef u verwachting of interessante nieuws door of stel vragen. U kunt ook nieuwe onderwerpen aanmaken. Het zou leuk zijn als iedereen zijn steentje bijdraagt.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/top-aex-op-16-februari/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (2 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Joh. Beginner says:

    Op uitdrukkelijk verzoek mee te doen met dit forum, hier een vraag aan jullie. Weten jullie wat er aan de hand is met Aegon. Sindsbegin dit jaar heeft dit fonds een formidabele rit omhoog gemaakt. Is er een opkoper actief? Heb ik wat gemist?

  2. SatilmisSatilmis says:

    John, stel deze vraag even op het Aegon gedeelte op het forum: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aegon/. Bij voorbaat dank.

wp-puzzle.com logo