DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De ontwikkelingen op de beurs maken het noodzakelijk om de stop loss te verhogen maar ook de koersdoelen voor deze beweging.

Stop loss verhogen tot 348

De ontwikkelingen op de beurs maken het noodzakelijk om de stop loss te verhogen maar ook de koersdoelen voor deze beweging.

In het bericht van vorige week maakte ik melding van een mogelijk tussentijdse daling tot 330-320. Vervolgens zou er nog een stijging tot globaal 355 verwacht mogen worden.

Door de daling afgelopen vrijdag en maandag was dit scenario in mijn ogen minder opportuun, vandaar het advies om short te gaan. Dit was te voorbarig naar het zich nu laat aanzien, het gevolg is dat er op korte termijn nog ruimte is voor een stijging tot 345-346.

De stop loss dient  dan ook verhoogt te worden naar 348. Het dalingspotentieel is door deze ontwikkelingen ook beperkt en wel tot globaal 332 -330 punten in de AEX.

Indien deze zone steun biedt dienen we rekening te houden met een stijging tot globaal 355-358. Dit zou dan het einde moeten zijn van de B golf. Vervolgens dient een dalende golf C deze correctie over de stijging vanaf maart vorig jaar af te ronden. Voor degene die een positie short hebben ingenomen is mijn advies om deze positie te sluiten rond 334-331 AEX punten.

TA AEX 24 maart 2010 Elliot Wave

TA AEX 24 maart 2010 Elliot Wave

Klik op grafiek om te vergroten (opent in nieuw venster)

Gratis e-mail alert

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail-alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met deze LINK.

Forum

Bezoek ook ons forum op http://www.dekritischebelegger.nl/forum/ en discussieer actief mee.  Klik hier om u aan te melden. Zo hebben wij een AEX-subforum en daarnaast hebben wij ook een  subforum voor beginnende beleggers.

Jan Groothaar

jangroothaar@dekritischebelegger.nl

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/stop-loss-verhogen-tot-348/

Gerelateerde artikelen:

Jan Groothaar

Jan Groothaar is 19 jaar profesioneel met het effectenvak bezig. Na een loopbaan bij ABN Amro als beleggingsadviseur vestigde hij zich sinds 1995 weer in het Oosten van het land. Daar werkte hij voor ING als beleggingsadviseur en senior trader. Sinds 2003 is Jan voor eigen rekening en risico aan het handelen op de beurs in voornamelijk derivaten zoals opties en futures. Technische analyse van markten en op basis daarvan een visie ontwikkelen is de belangrijkste taak van Jan waarbij het Elliott Wave Principle onderdeel vormt binnen zijn analyses.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Hans says:

    Humor …

wp-puzzle.com logo