DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


We hebben wederom een mooie winst gehaald. We gingen Short op de AEX. Op deze wijze hebben we geprofiteerd van een daling van de Amsterdamse beursgraadmeter.

Short AEX, long goud en zilver

We hebben wederom een mooie winst gehaald. We gingen Short op de AEX. Op deze wijze hebben we geprofiteerd van een daling van de Amsterdamse beursgraadmeter. Het koersdoel voor de AEX Short is bereikt. De positie is gesloten op 392,00.(FTI). Prijs speeder: 1,23

Deze positie hebben we 24 februari jongstleden ingenomen. Het ging om 500 stuks AEX CT BEST Speeder Short 403.5097. ISIN-code: DE000CF50JA6

Instapkoers: 399,25 op 24 februari
Uitstapkoers:392,00 op 3 maart

Dat betekent een winst van 7,25 AEX-punten.

prijs speeder aankoop: 0,50
prijs speeder verkoop: 1,23
Brutowinst: 500* (1,23-0,50)= 365 euro oftewel een rendement van 146%.

Door de sluiting van de laatste trade komt het cumulatieve rendement voor 2014 uit op 9,18% met slechts twee posities. 

Daarnaast zijn we long gegaan op goud en zilver. Deze posities staan nog open.

Volgen

Wij hebben besloten om deze maand het gratis abonnement te verlengen. U krijgt de signalen vooraf dus het is volledig transparant. Enigste wat u moet doen is een reactie in deze draad achterlaten en aangeven dat u de signalen wilt ontvangen.

Voor de nieuwkomers: de werkwijze kunt u hier lezen:http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/gratis-proefabonnement-crititrader-januari-2014

Hieronder de openstaande en de gesloten posities.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/short-aex-long-goud-en-zilver/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (6 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. karien says:

  begrijp niet dat je short gaan op 24/2 kan rijmen met een redactioneel artikel van 25/2 ‘AEX op korte termijn omhoog” hoe verklaart u dit??

 2. Edwin says:

  Inderdaad, vreemd. Terwijl het ene al liep schreef je dus ook nog een ander artikel, die juist contra was….
  Maar nog vreemder om een positie te sluiten als daar nog meer winst op te behalen valt, CritiTrader….
  Het long verhaal was behoorlijk aan de magere kant, en de getekende up kwam uit het niets opdoemen dus eigenlijk kon dat artikel zo de prullenbak in kon het geoefend persoon al zien. Maar niet iedereen is geoefend!

  Het is dus behoorlijk giswerk voor de niet geoefende mens aan welk artikel ze hier nu de meeste waarde zullen moeten hechten als jouw naam erboven staat.

  • SatilmisSatilmis says:

   Verschillende analisten leveren een bijdrage aan de site. In het artikel stond ook duidelijk dat het de visie van Dick Otto was:

   “De daling van AEX 409 naar 379 heeft er lange tijd uitgezien als het begin van een grotere daling. Het krachtige herstel geeft echter aan dat er ruimte is aan de bovenkant. De eerste doel daarvoor ligt op of rond de top van 409. De per saldo zijwaartse beweging in Imtech wijst niet op het begin van een betere periode. Het technische beeld van Aegon wijst op een nieuwe top. We zijn nog niet geheel overtuigd dat het herstel van de Goudprijs het begin is van een nieuwe uptrend. Dat zei technisch analist Dick Otto van Matrix Asset Management tijdens de recente chatsessie van De Kritische Belegger.”

   “13:17:43 ‹Dick-Otto› Het herstel laatste stuk van de daling (geen versnelling meer) en het krachtige herstel geeft echter aan dat er ruimte is aan de bovenkant.”

   Ik heb een duidelijk koersdoel gesteld en die van te voren aangegeven. Dat koersdoel is bereikt waarmee een mooie winst gepakt hebben. Dat het verder zou zakken, dat kan altijd. Niemand kan de toekomst voorspellen, behalve jij dan 🙂

   Van alle artikelen staat de auteur aangegeven. Ik ben ook redacteur en schrijf journalistieke bijdragen. Daarin geef ik echter aan wie wat geschreven heeft.

   Entry short signaal: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/gratis-proefabonnement-crititrader-januari-2014/page/3#post-11797

 3. Edwin says:

  Leuk…, maar ik voorspel de toekomst niet! Ik kijk waar het heen zal gaan, iets anders dan voorspellen lijkt mij.

  Tja, er gemakkelijk vanaf gemaakt zo te lezen….
  Zo heel erg journalistiek ben je niet hoor….

 4. Onno says:

  Zoals Warren Buffet al zegt : ik bemoei me niet met korte termijn ” gelul” .

wp-puzzle.com logo