DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De verwachting is dat de AEX de komende week lager gaat noteren. Japanse aandelen zijn koopwaardig en volgend jaar terugkijkend de koop van het jaar.

Pan of de Dans op de Vulkaan

De verwachting is dat de AEX de komende week lager gaat noteren. Japanse aandelen zijn koopwaardig en volgend jaar terugkijkend de koop van het jaar. Suiker corrigeert in een stijgende trend: koopwaardig.

Nat Gaz is koopwaardig. Maar ja dat is niet gek natuurlijk na de oorlogshandelingen. Libië is een belangrijke leverancier van Nat Gaz.

Heeft u ook genoten van de mooie zondag en wellicht een terrasje opgepikt? Dat kunt u vanavond nog eens genieten van de schitterende bijdrage van Noach op ons forum met de visie op de AEX en nog veel andere analyses. Degenen die geïnteresseerd zijn in kunst kunnen met zijn column ook goed uit de voeten.

Lees verder en discussieer mee op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-daalt-weer/page/10#post-4691

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/pan-of-de-dans-op-de-vulkaan/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Comments are closed.