DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Het herstel van de AEX loopt op haar laatste benen. De oude Gann-weerstand van 324,97 is een bekende magneet, waar nu dus kleur bekend moet worden.

Messen geslepen voor dalingsgolf

Vanwege mijn afwezigheid dit weekeinde wil ik op het forum van de gelegenheid gebruik maken een korte update te schrijven.

Het herstel van de AEX loopt op haar laatste benen.  De oude Gann- weerstand van 324,97 is een bekende magneet, waar nu dus kleur bekend moet worden.

Lees verder op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/topic/wat-gaat-de-aex-doen-1#post-939

Naast reageren op de reguliere site kunt u ook reacties plaatsen op het forum.

Het doel van het forum is om te beter te kunnen discussiëren. Forumleden kunnen immers nieuwe onderwerpen aanmaken en plaatjes uploaden en zelfs video’s plakken.

Ik kan me voorstellen dat u een klankbord zoekt met anderen. Door middel van het forum kunt u uw visie toetsen aan de kennis van andere beleggers.

Als u vragen heeft, dan kunt u ze altijd op het forum plaatsen. Door middel van deze link kunt u zich registreren:http://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

Ik heb positie short. De redactie heeft een short positie in de AEX. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Gratis e-mail alert

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail-alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met deze LINK.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensbeheerder

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/messen-geslepen-voor-dalingsgolf/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (4 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. loper says:

  Het zal er toch eens van moeten komen.
  Aan de vergezelde plaatjes van je laatste schrijfsels zal het niet liggen, die waren toppie.
  mvgr.

 2. onno says:

  volgens mij gaan we eerst scherp omhoog.

  iedereen denkt nu aan een daling,komt ie dus nu niet.

  mei-juni een top en dan wegwezen!

 3. onno says:

  aex 400 punten in mei-juni.

  SP500 hoog in de 1200.

 4. Geert says:

  AEX 400 en S&P 1200 vind ik iets teveel van het goede. Ik denk dat 1165 – 1177 al een uitdaging zal worden.

  Ik denk dat we deze maand de top kunnen testen. Ik heb nu als koers voor S&P 1148 staan. Ik zit iig long. Of we daarna nog hoger gaan weet ik niet, dat weet ik eind van de maand pas.

  Ik denk dat we nog tot eind febr./begin maart kunnen stijgen en daarna is het over. Als uiterlijke datum heb ik 8-maart staan. Misschien dat we een tijd zijwaarts bewegen, maar na mei is het denk ik echt over.

  Ik denk dat de grote daling niet eerder dan juni komt en mogelijk uiterlijk oktober een bodem.

  Ik zit iig long tot 1148 en daarna short ik de markt weer. Binnen 2 weken verwacht ik die koers. Maakt niet uit welke dag, maar hoger dan 1148 ga ik niet op gokken deze maand.

wp-puzzle.com logo