DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Het bezit van de Cypriotische zaak…

Op de beurs wordt een stevige winst geboekt. Het akkoord over het reddingspakket aan Cyprus zorgde voor opluchting op de financiële markten. Vooral de bankaandelen deden het goed. Inmiddels kalft de winst af. Is dit een typische “Het bezit van de saeck is het einde van het vermaeck”?

Naar mijn mening is de correctie niet voorbij zolang de AEX tussen de 350-355 punten beweegt. We hebben daarom met CritiTrader vanochtend shorts gekocht op 354 om ite spelen op een daling van de AEX. Een uitbraak uit de range vindt plaats als de AEX boven de 356,3 uitstijgt. Een verdere neerwaartse signaal treedt op onder 348.

Aanbieding

Ter gelegenheid van het vierjarige bestaan van De Kritische Belegger kunnen we u een mooie aanbieding doen. Als u nu lid wordt van CritiTrader, onze service voor traders, hoeft nu niet 179 euro maar slechts 89 euro te betalen voor een abonnement voor drie maanden. De SMS variant is 10 euro duurder. 

Wilt u eerst een maand proberen, dan kunt u een proefabonnement nemen voor 25 euro (35 euro met SMS).

KLIK HIER voor meer informatie en om u aan te melden

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/het-bezit-van-de-cypriotische-zaak/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo