DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Voor deze week verwacht ik een stap(je) terug. Een correctie op de stijging (een retracement) is goed mogelijk.

Een stapje terug

Vorige week was er sprake van een forse opleving op de beurs. De koersen werden gestuwd door de teruggekeerde rust in Italië na de verkiezingen en in meevallende Amerikaanse macrocijfers. Voor deze week verwacht ik evenwel een stap(je) terug. Een correctie op de stijging (een retracement) is goed mogelijk. De AEX kan terugvallen tot in eerste instantie naar een niveau van 348 punten. Daaronder ligt de steun op 345 punten. De stijgende trend wordt daarmee niet gebroken. Op lange termijn is de AEX nog steeds opwaarts aan het bewegen.

AEX 10 maart 2013

Gratis proefabonnement op Crititrader

Met Crititrader hebben we goede zaken gedaan. Onze winst voor dit jaar is gestegen naar 800 euro netto (inclusief transactiekosten). Deze maand bestaat De Kritische Belegger alweer vier jaar. Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken door een gratis proefabonnement op Crititrader aan te bieden. Voor meer informatie:klik hier

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/een-stapje-terug/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo