DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De Amsterdamse beurs na vijf dagen van zwakte met winst gesloten. De AEX steeg met 1,24% en sloot op 330,23 punten. Zet de opmars in de komende dagen door?

Zal de AEX verder stijgen?

De Amsterdamse beurs na vijf dagen van zwakte met winst gesloten. De AEX steeg met 1,24% en sloot op 330,23 punten.  De  beter dan verwachte Ifo-index uit Duitsland en positieve opmerkingen van de voorzitter van de Federal Reserve Ben Bernanke boden een stimulans. Ook de euro-dollar, goud en zilver vonden de weg omhoog.

De eerste tekenen van een herstel waren al zichtbaar na het dieptepunt bij ongeveer 324 punten. Vandaag kregen we bevestiging.

Wij als CritiTrader zijn vandaag long gegaan op de AEX op 327,51 punten om te profiteren van dit herstel.  Gelet op de weerstand bij 330 punten hebben wij deze positie gesloten op 329,9.  Ons eerste koersdoel is gehaald. We wachten verder op signaal.

De kans bestaat aanwezig dat de AEX verder stijgt maar we wachten op een bevestiging daarvan. Daarvoor moet de Amsterdamse beursgraadmeter overtuigende de 330 punten barrière uitnemen.

De posities 500 stuks AEX CT Lim Speeder Short 350 22-06-2012 leverden een winst van 100 euro netto op. Dat is een rendement van 9%.

Daarmee stijgt onze winst voor dit jaar naar € 1.628 (16,28%). Sinds de start op 1 december van vorig jaar hebben we een positief resultaat van € 2.074  (20,74%) behaald.

Nog geen lid? Schrijf u in via deze link

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/dagcommentaar/zal-de-aex-verder-stijgen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo