DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Vorige week schreef ik "Voor de komende week houd ik rekening met lagere koersen. Wel is het zo dat de lange termijn opwaartse trend nog steeds intact is."

Correctie AEX nog niet voorbij

Vorige week schreef ik “Voor de komende week houd ik rekening met lagere koersen. Wel is het zo dat de lange termijn opwaartse trend nog steeds intact is.” De AEX eindigde voor de derde week op rij met verlies. De index eindigde vrijdag op 352,69 punten, 2,9% lager dan vorige week. Het sentiment werd gedomineerd door het Amerikaanse banenrapport en aanhoudende onzekerheid over de beleidsprogramma’s van de centrale banken. Voor de komende week verwacht ik een verdere zwakte. De opgaande trend is voor de korte termijn gebroken maar voor de lange termijn nog steeds intact.

AEX 9 juni 2013

AEX 9 juni 2013

Euro-dollar

Ik ben positief over de euro-dollar. Weerstand zie ik bij $1,36 per euro.

Voor tips en kansen, wordt lid van CritiTrader. Het rendement staat voor dit jaar op 10% (1.000 euro). Schrijf u in via deze link:KLIK HIER

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/correctie-aex-nog-niet-voorbij/

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen
Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (2 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Edwin says:

    Inderdaad, die correctie is nog niet voorbij. De AEX loopt mooi in pas met Amerikaanse indexen, waar de correctie ook aanstaande is.

  2. SatilmisSatilmis says:

    Vanochtend hebben we de short op de #AEX gesloten met een winst van 6,6 punten. In 2 trades hebben wij deze week daarmee 12,4 punten op de AEX gepakt.

    Het rendement is gestegen naar 13% (1.300 euro netto). Zie: http://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

wp-puzzle.com logo