DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Mijn verwachting van vorige week is uitgekomen: Willem werd koning en de beurzen stegen verder. Met Crititrader hebben we ervan kunnen profiteren.

Bright sunshiny day

Mijn verwachting  van vorige week is uitgekomen: Willem werd koning en de beurzen stegen verder. Met Crititrader hebben we ervan kunnen profiteren. Week 18 werd vooral gedomineerd door de centrale banken en de banenrapporten. Zowel de Federal Reserve als de Europese Centrale Bank kwamen met hun rentebesluit, maar geen van beide kwam met opmerkelijk nieuws. Het bleken uiteindelijk vooral de arbeidscijfers die zwaar wogen.

De Amsterdamse beursgraadmeter boekte een winst van 1,7% en sloot op 357,61 punten. Even werd bijna de horizontale weerstand aangetikt op 359 punten maar dat leek vrijdag een brug te ver. Vandaar uit trad een pullback op om boven de voormalige weerstand te sluiten. Op maandbasis zien we dat de AEX op de dalende weerstandslijn gestuit is wat mogelijk op wat meer zwakte kan duiden.

AEX 5 mei 2013 maandgrafiek

AEX 5 mei 2013 maandgrafiek

Maar vooralsnog betekent de uitbraak uit de dalende driehoekslijn: bright sunshiny day.

Lee Towers: https://www.youtube.com/watch?v=UDvVpe6sAOw

Er is geen aanleiding om shortposities in te nemen. Als de 359 punten wordt uitgenomen ontstaat meer opwaarts potentieel. Ik denk dan in eerste instantie aan een stand van 363 punten. Wel geloof ik dat dit de laatste beweging omhoog is alvorens een flinke correctie gaat optreden.

AEX 5 mei 2013 weekgrafiek

AEX 5 mei 2013 weekgrafiek

Voor tips en kansen, wordt lid van CritiTrader … Nog geen lid? Schrijf u in via deze link

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/bright-sunshiny-day/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo