DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Source: planetlight & https://flic.kr/p/8k9JhZ

AEX worstelt met belangrijke weerstand

De Amsterdamse beursgraadmeter worstelt met een belangrijk weerstandsniveau. Mocht de belangrijke koersbarrière van 407,74 punten doorbroken worden, dan is de weg vrij voor een opmars naar de  457,44 punten. Thans treedt een kleine correctie op na de stijging van de afgelopen dagen.

Op 27 september 2000 brak de AEX de dubbele bodem op 620 punten waarna een glijvlucht plaatsvond met een dieptepunt op 9 maart 2009 van 195 punten. Daarna trad een herstel op van 50% van de daling, dus (620,47/2)+ 195=407,74 punten en daar bevindt de index nu! Sterker nog: dat is de (voorlopige) top van vandaag! Magisch toch?

Gann

William Delbert Gann, een van de meest beroemde traders uit de geschiedenis,  achtte veel belang aan de 50% regel. Volgens hem was de meest winstgevende correctie de 50% herstel/daling.

Bron: www.dummies.com

Elke belangrijke bodem zal gevolgd worden door een herstel van 50% en elke belangrijke top zal vergezeld worden door een daling van 50%. Cyclusanalist Koen Hoefgeest, de wat somber ingestelde analist, laat op twitter weten dat een beurskrach 100% gegarandeerd is:

CritiTrader

Met CritiTrader hebben wij een mooie maand achter de rug met een winst van meer dan 200 punten op de DAX. U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor een proefabonnement die kosteloos is. Als u zich nu inschrijft dan heb ik ook nog een interessante grafiek van de AEX voor u.

Aanmelden kan via onze contactpagina of via de onderstaande contactformulier.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-worstelt-met-belangrijke-weerstand/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo