DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Robert Webbe & https://flic.kr/p/t6dM79

AEX: even naar lucht happen?

Het feest op de aandelenbeurzen houdt aan. De AEX is sinds de bodem op 16 oktober opgeveerd met liefst 16% en de Duitse DAX steeg van 8536 naar 9.900 punten nu. De Europese aandelenbeurzen wisten dinsdagochtend na een schommelend begin de weg omhoog te vinden. Beleggers deden het rustig aan in afwachting van een nieuwe raming van de Amerikaanse economische groei en het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten. In Amsterdam kondigde ING een omvangrijke reorganisatie aan. Het aandeel dikt 2% aan.

Het lijkt aannemelijk dat de beurzen toe zijn aan een adempauze. De AEX heeft gisteren de jaartop getest maar die werd te sterk bevonden. Mogelijk treedt er een neerwaartse reactie op.

AEX 25 november 2014

AEX 25 november 2014

Klik op grafiek voor een grotere figuur

Neem winst op AEX

Wij hebben met CritiTrader, onze service voor beleggers, de AEX long positie gesloten op 422,00. Die werd ingenomen op 414,50. Derhalve een winst van 7,5 punten oftewel 300 euro.

In de laatste 5 trades op de AEX hebben we nu ruim 27 punten gepakt.

Zie: http://www.dekritischebelegger.nl/wp-content/uploads/2014/09/CT-trades-2014-tot-en-met-25-november.jpg. We hebben de long positie gesloten en wachten op een nieuw signaal. U kunt ook meedoen.

Abonnement

Een abonnement kost slechts 59 euro voor 3 maanden. Inschrijven kan via deze link: KLIK HIER.

U wilt er niet voor betalen? Nou dat kan ook. U kunt onze signalen 9 maanden lang gratis ontvangen door u aan te melden bij IG:http://www.dekritischebelegger.nl/9-maanden-lang-gratis-abonnement/

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-even-naar-lucht-happen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo