DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De beursgrafieken laten technisch een niet al te overtuigend beeld zien. De belangrijke beursindices als de S&P 500 en DJ Euro Stoxx, maar ook de AEX lijken onvoldoende momentum te hebben om ook het 200-daags gemiddelde te gaan breken.

Aandelenmarkten toe aan adempauze

De beursgrafieken laten technisch een niet al te overtuigend beeld zien. De belangrijke beursindices als de S&P 500 en DJ Euro Stoxx, maar ook de AEX, handhaven zich gemakkelijk boven hun 40-daags gemiddelde, maar lijken onvoldoende momentum te hebben om ook het 200-daags gemiddelde te gaan breken.

Fundamenteel is van belang dat de markten naar het idee van SNS Securities Research de afgelopen tijd iets te gemakkelijk een economische ‘upswing’ zijn gaan inprijzen, terwijl de onzekerheden over een economisch herstel (onder aanvoering van de VS) alleen maar toegenomen zijn. SNS Securities Research adviseert een neutrale houding voor aandelen ten opzichte van obligaties.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aandelenmarkten-toe-aan-adempauze/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo