DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Antoine Gady & https://flic.kr/p/bwVxgeAntoine Gady & https://flic.kr/p/bwVxge

De beste start sinds 2006

Wereldwijde aandelen hebben sinds 2006 het beste begin van het jaar gehad. Vorig jaar werd, met name in de VS , steeds nieuwe records verbroken. Een sterkere wereldeconomie , beter dan verwachte bedrijfswinsten en de geleidelijke opheffing van monetaire stimuleringsmaatregelen stuwde de koersen op.

Het feest is nog niet voorbij. De Japanse aandelenindex bereikte het hoogste niveau sinds 1991 en de Dow overtrof 25.000 . De prestaties op de eerste vijf handelsdagen van het jaar waren zelfs het beste voor wereldwijde aandelen sinds 2006.

De MSCI-wereldindex klom vorig jaar 20% en voegde tot nu toe nog eens 2,6% toe in 2018. Aandelen werden geholpen door het feit dat beleggers weinig alternatieve activaklassen hebben om in te beleggen omdat het rendement van obligaties beperkt is gebleven, terwijl niet iedereen klaar is om zich bij de cryptocurrency hysterie aan te sluiten .

Strategen bij JPMorgan verwachten opnieuw een sterk jaar voor aandelenmarkten. De mondiale economische groei zal bovengemiddeld zijn. Daarnaast leveren de Amerikaanse belastinghervormingen een aantal voordelen voor bedrijven op.

Traditioneel presenteren analisten deze maand hun lijstjes met tips voor het komende jaar. De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beste-start-sinds-2006/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo